Безплатен сайт или онлайн магазин

безплатен сайт или онлайн магазин

Безплатен сайт или онлайн магазин

Създай самостоятелно своя сайт или онлайн магазин, без разходи за изработката му

Време е да започнете да обмисляте уебсайт за вашия малък бизнес, ако още не сте го направили, но искате да разширите обхвата си и да намерите нови клиенти. В днешно време няма добро извинение за липсата на уеб присъствие, тъй като голям процент от бизнес клиентите намират нови фирми чрез онлайн проучвания. Сайтът вече не е разкош и разточителство, той е рентабилен, основен инструмент, от който се нуждае всеки бизнес.

Що се отнася до разходите, бюджетите на повечето малки фирми са наистина ограничени, така че добавянето на нови разходи понякога ги утежнява непосилно. Въпреки това можете и трябва да намерите варианти, особено ако вземете предвид възможната възвръщаемост на инвестицията.

Изграждането на собствен сайт за вашия бизнес или хоби е лесно с нашите готови решения!
Предлагаме специализирани услуги за различни видове уеб сайтове. Нашите пакетни предложения съдържат всичко необходимо, за да изградите сами дигиталното си присъствие. При това без да имате специални познания по програмиране и кодиране

Предлагаме два типа продукти:

С тях може да изградите своя безплатен сайт или онлайн магазин самостоятелно. Те дават възможност за избор от няколко функционалности, в зависимост от размера на проекта и нуждите на вашия бизнес.

Предимства на Technocomp Web и Technocomp Cart:

  • избор от няколко дизайна на теми;
  • лесна и интуитивна администрация;
  • без обвързващ договор, заплаща се само месечен абонамент за поддръжка;
  • възможност за консултация с наш специалист;
  • поддръжка през тикет система;
  • безплатен хостинг;
  • безплатен SSL сертификат
  • първоначална SEO оптимизация.


Започнете с летящ старт своето дигитално присъствие и достигайте до повече клиенти с нашите пакетни предложения! Без предварителни утежняващи разходи, само с месечен абонамент и то на изключително достъпна цена.

Ако имате нужда от изработка на сайт или онлайн магазин по индивидуално задание – вижте възможностите, които ви предлагаме в