E-mail маркетинг

имейл маркетинг

E-mail маркетинг

Един от най-рентабилните инструменти за продажба

Над 90% от хората проверяват имейлите си ежедневно, така че не пренебрегвайте този инструмент на дигиталния маркетинг. Когато някой посети вашия уеб сайт или бизнес, поканете го да се присъедини към списъка ви с абонати на имейли. С тяхно разрешение можете да изпращате имейли за продажби, специални събития или пускане на продукти на пазара. Маркетингът по имейл често се подценява, а според някои изследвания за всеки долар, похарчен за имейл маркетинг, се генерират около 40 долара приходи.

Цени за e-mail маркетинг

За създаване на e-mail кампания – 120 лв.
Включва оформление и дизайн, оразмеряване на имейла, текстово съдържание, бутони за действие

За проследяване и анализ на кампанията: 50 лв.

брой абонатицена на изпратен e-mail
до 3 0000,10 лв./бр.
от 3 001 до 5 0000,08 лв./бр.
от 5 001 до 10 0000,06 лв./бр.
от 10 001 до 20 0000,04 лв./бр.
над 20 000по договаряне
цените са за 1 кампания, без ДДС

Абонаменти:

При сключване на договор за 3 месеца – 5% от посочените цени за кампания
При сключване на договор за 6 месеца – 10% от посочените цени за кампания
При сключване на договор за 12 месеца – 20% от посочените цени за кампания

Можем да организираме изпращането по e-mail на промоционални предложения, оферти и/или информационен бюлетин на абонирани клиенти. Работим с база данни, съобразена със ЗЗЛД.

Най-важната част от този канал за дигитален маркетинг е, че той трябва да предоставя стойност на вашата аудитория. Предложете им ексклузивни възможности, които няма да получат никъде другаде, и можете да изградите взаимноизгодни отношения, които ще увеличат лоялността към марката.

Внимавайте със заглавията, емотиконите, препинателните знаци и главните букви. Те могат лесно да изпратят писмата ви в спам. А най-добре разчитайте на специализирани агенции, които са запознати с тънкостите на e-mail маркетинга и ще го изпълнят професионално – от създаването на текста, през изображенията, бутоните с линкове и другите тънкости на този маркетингов инструмент. В Дигитална агенция Технокомп ще изготвим и реализираме вашата e-mail маркетингова кампания внимателно и професионално. Ще ви помогнем да достигнете увеличение на продажбите и да подобрите позиционирането на вашия бизнес.

Предимства на e-mail маркетинг

  • ефективен е;
  • рентабилен – относително евтин в сравнение с други инструменти на дигиталния маркетинг;
  • висока степен на измеримост;
  • възможност за детайлно сегментиране;
  • висока възвращаемост на инвестициите.