all-in-one digital marketing

All-in-one

Това предложение позволява всички инструменти на дигиталния маркетинг да работят за вас и за постигането на една обща цел: цялостното представяне на вашия бизнес в дигиталния свят!

План
ALL-IN-ONE
SEO+ Google Ads + SMM + Content marketing + Copywriting + E-mail marketing
-20% от цената на всяка от услугите

/подходящ за цялостно представяне на бранда/

Всеки бизнес си има своите специфики и аудитория. Затове е необходимо внимателно да проучи предварително какъв е профилът на неговия идеален клиент. Демографски характеристики, географско разположение, психография, поведение – всичко е важно, за да разберем потребителя. защото разбирането му ще ни позволи да знаем какво и как да му кажем, за да ни се довери и да стане наш клиент. И още нещо – разбирането и познаването на идеалния клиент ще ни помогне да разберем кои дигитални канали използва. За да бъдем там, на един клик разстояние, когато има нужда от нас.

Защо да използвате пакетното предложение ALL-IN-ONE?

Защото е изгодно! Факт е, че малкият и средният бизнес разполагат с ограничен бюджет за маркетинг и реклама, което е още един аргумент в полза на необходимостта от предварително проучване. Така ще може въпросният бюджет да се насочи към дигиталните канали, които са най-ефективни. Разбира се, идеалният вариант е да използваме всички канали. Ако изберем пакетно предложение, което да предоставя най-изгодните цени за всеки един тях, става възможно да ги обхванем дори и с неголям бюджет. Ако го създаваме умни кампании, съобразяваме се със спецификите на всеки един дигитален канал и адаптираме посланията си към него, успехът няма да закъснее. И не на последно място – да не забравяме да се стремим към последователност във визиите и посланията, за да постигнем разпознаваемост на бранда навсякъде.

Разбира се, можете да използвате и поотделно нашите услуги за дигитален маркетинг, както и да изберете някой от другите ни две предложения за интегриран маркетинг. Ние сме на разположение за съдействие, консултация и професионално изпълнение на всяка кампания.

SEO+ Google Ads + SMM + Content marketing + Copywriting + E-mail marketing = План ALL-IN-ONE

Ако искате да спечелите конкурентно предимство пред останалите, да накарате потребителите да предпочитат вашите продукти/услуги – този план ще ви помогне да го направите. При това изключително изгодно, защото може да ползвате

20% отстъпка

от цената на всяка услуга за дигитален маркетинг, включена в пакетното предложение.

Търсите ли да разработите и приложите интегрирана стратегия за маркетингови комуникации за вашата организация? Ако е така, свържете се с нас!