интегриран дигитален маркетинг с различни канали

Three-in-one

Интегрираното използване на три от дигиталните маркетингови канали ще помогне да достигнете по най-бързия начин до по-широка аудитория, да намерите бързо нови клиенти и да генерирате повече продажби.

План
THREE-IN-ONE

Google Ads + Facebook Ads + Copywriting
-15% от цената и на трите услуги

/ подходящ за онлайн магазин/

Платените рекламни кампании в Google и Facebook дават възможност да популяризирате предлаганите от вас продукти пред точните хора, пред така наречената “гореща аудитория”. Възможностите за настройки на кампаниите позволяват максимално точно таргетиране на потребителите, което означава, че ще ви виждат тези, които вече се интересуват и търсят това, което предлагате.

Копирайтингът, от своя страна, ще допринесе за правилното, изчерпателно и SEO оптимизирано описание на вашите продукти. По този начин също ще способства за увеличение на продажбите.

Защо Google Ads?

Рекламата на клик в Google Ads ви помага да достигнете до хората в точното време и на точното място. показва се в момента, когато изписват в търсачката ключова дума или фраза, свързани с продуктите, които предлагате. Това са хора, които вече знаят какво търсят, трябва само да ги отведете във вашия сайт и да ги убедите, че вашият продукт е точно това, което ще задоволи тяхната потребителска нужда.

Защо Facebook Ads?

За разлика от Google, аудиторията във Facebook не е толкова подготвена за това, което предлагате. Все пак хората са в социалната мрежа, за да търсят контакти и да се забавляват, не за да купуват. Факт е обаче, че правят и това! Ако имате информация, че вашите идеални клиенти прекарват много време във Facebook, рекламирайте там! Facebook Ads си има своите предимства:

  • интересни рекламни формати, подходящи за онлайн магазини /карусел, колекция, видео/.
  • много прецизно и детайлно таргетиране по разнообразни критерии, като демография, поведение, интереси и др.

Защо Copywriting?

Отговорът е – заради горните две. За да имате интересна, продаваща и открояваща се реклама, ви е необходимо грабващо послание и добре изложена и описана оферта, която ще накара хората да кликнат върху нея. А след това, за да купят, е важно лендинг страницата от сайта ви, на която ще попаднат, да е достатъчно убедителна да ги накара да вземат решение за покупка.
Всичко това можете да постигнете с качествен Copywriting, който да представи вашите продукти по атрактивен и уникален начин. По този начин той ще допринесе за повишаване на ефективността на вашите реклами в Google и Facebook

Google Ads + Facebook Ads + Copywriting = План THREE-IN-ONE

Интегрираното използване на Google Ads + Facebook Ads + Copywriting в план THREE-IN-ONE ви дава възможност да ползвате

15% отстъпка

от базовата цена на всяка една от тези услуги!