two-in-one дигитален маркетинг

Two-in-one

За да излизате на първо място в Google!

План
TWO-IN-ONE

SEO + Google Ads
-10% от цената и на двете услуги

/ подходящ за корпоративен сайт или сайт, предлагащ услуги/

SEO оптимизацията позволява излизане на предни позиции в резултатите от органичното търсене, а платената реклама в Google Ads позволява да излизате в платените резултати, които се показват преди органичните при търсене по конкретна ключова дума/фраза.

Защо SEO?

SEO осигурява дълготрайни резултати, факт. Но и изисква инвестиция на време и средства от порядъка на 6 месеца и повече, за да се забележи видим ефект от усилията. Алгоритмите на търсещите машини, по които определят качеството на даден сайт, непрекъснато се променят. Това налага и непрекъсната работа по развитието на сайта, за да отговаря той на най-актуалните критерии на Google. Наивно и погрешно е да се смята, че като имаш вече изграден сайт, той ще започне от само себе си да излиза при търсене и ще носи приходи. Всъщност саздаването на сайта е само първата, при това – най-малката крачка, която трябва да направи бизнеса за своето онлайн присъствие. За да стане то видимо и работещо за бизнеса, е необходимо да се извърви дълъг път. При това, за да е в правилната посока, трябва да се прояви търпение, да се инвестират средства и да се работи професионално.

Как ще ви помогне Google Ads?

В повечето случаи нямате време и търпение да чакате с месеци, за да ви откриват потребителите, когато търсят продуктите и услугите ви. Тогава решението е Google Ads. Рекламата на клик в Google ще ви помогне да излизате в челните позиции и ще започне да води клиенти в сайта ви почти веднага, след като я стартирате. И тук обаче не се подвеждайте, че нещата ще се случат с магическа пръчица. Макар и да носи бърз резултат, преди да пуснете реклама в Google трябва да поработите върху страницата, до която ще отвежда линкът в нея.

И тук търсачката има строго определени критерии и изисквания, според които определя качеството на рекламата. Според тях решава кои реклами да покаже и на каква цена да бъдете таксувани при търсене. Дали да излизате най-отгоре в платените резултати, или по-надолу в страницата. Броят на тези изисквания е голям и също динамично се променя. Някои от най-важните са конкуренцията и цената на клик в съответния бранш, както и дали бюджетът, определен от вас, е адекватен за съответната ниша. Друг критерий е доколко съдържанието, към което води рекламата, отговаря на търсенето на потребителите. Важно е как са разпределени ключовите думи в страницата. Удобството и работата с целевата страница също са важни. Дали клиентът бързо ще намери това, което търси, дали лесно ще може да го поръча, колко време прекарва на нея. Както виждате, отново опираме до SEO, макар че говорим за Google Ads рекламата…

SEO + Google Ads = План TWO-IN-ONE

Казаното до тук идва да ни убеди, че тези два канала на дигиталния маркетинг могат да разгърнат пълния си потенциал, когато работят заедно. Ето защо за успеха на вашия сайт ви предлагаме да заложите на нашия пакет TWO-IN-ONE.

Комбинираното използване на двете услуги ви дава възможност да вземете

10% отстъпка

от базовата цена на всяка една от тях