Контакти

contact from moble phone

Контакти

Дигитална агенция Технокомп, гр. Пловдив, кв. Беломорски, ул. Пловдив-Юг 382-К, тел. 0895 434 195, office@digitalen-marketing.com

Ще отговорим на вашите запитвания с радост и изчерпателно, за да ви бъдем полезни. Има толкова много и разнообразни начини за контакти днес – само изберете най-удобния за вас! Обадете се по телефона, изпратете e-mail или попълнете контактната форма. А може да дойдете и на място в офиса ни, ако ви е удобно – и ако също като нас мислите, че нищо не е по-ползотворно от личния контакт. Но в дигиталния свят и разстоянията не са проблем, ако не можете да дойдете в нашия офис, ние може да дойдем при вас. Дори и да не е във физическия смисъл на думата, можем да проведем видео разговор в Zoom например. 
Нека не забравяме и Viber или WhatsApp – можете да ни пишете или да се обадите безплатно, към това добавяме и възможността за видео връзка, която те предлагат. Опциите са много и всички могат да ви отведат към една цел: да споделите с нас вашите въпроси, нужди и желания, свързани с дигиталния маркетинг на бизнеса ви. А ние от наша страна се ангажираме да предложим най-доброто решение, което ще персонализираме специално за вас. При нужда може да променяме, докато то не ви удовлетвори напълно. Важното е да намерим заедно варианта, който ще постави началото на вашето успешно присъствие в дигиталния свят.

Не чакайте, защото нали знаете:

Не големите изяждат малките, а бързите поглъщат бавните!

    Какво следва, когато попълните формата за контакти?


    Знаем, че времето е пари, затова при попълване на контактната форма може да очертаете в най-общи линии запитването си, а ако ни оставите телефон за връзка, ще се свържем с вас в най-кратък срок, за да уточним детайлите. Не се притеснявайте, ако първоначално не се чувствате сигурни как да формулирате запитването. С нашите уточняващи въпроси ще ви помогнем да го направите!