Дигитален маркетинг

дигитален маркетинг за популяризиране на бизнеса

Дигитален маркетинг

За силно присъствие в дигиталния свят

Ако желаете да използвате дигитален маркетинг за разширяване и развитие на бизнеса си, но не знаете откъде да започнете или нямате необходимото време и познания, можете да ни се доверите. Ние ще създадем за вас работещи кампании, с които да помогнем на вашия бранд да се отличи, да достигнете до нови потребители и клиенти и да имате силно и запомнящо се онлайн присъствие.

Днес дигиталният маркетинг е една от най-важните стратегически инициативи за бизнеса. Много хора се обръщат към интернет, когато им трябва информация за фирми или продукти, тъй като потребителите обичат да бъдат информирани предварително, преди да направят покупка. Използването на различни стратегии за дигитален маркетинг за популяризиране на вашия бизнес ще ви помогне да достигнете до аудиторията си чрез каналите, с които тя вече взаимодейства.

Какво представлява дигиталният маркетинг?

Той се отнася до всяка маркетингова стратегия, която използва електронно устройство, което може да е свързано или не с интернет. Това означава, че дигитален и интернет маркетинг не се припокриват. Дори радиорекламите и телевизионните клипове са стратегии за дигитален маркетинг, въпреки че дигиталният маркетинг еволюира и новите стратегии могат да бъдат много по-ефективни.


Дигиталният маркетинг е важен за конкурентоспособността и значимостта на вашата индустрия. Ако бизнесът ви няма собствен уебсайт или цифрово присъствие, пропускате безброй възможности да достигнете до целевата си аудитория.

Видове дигитален маркетинг

Съществуват различни видове цифров маркетинг, които можете да използвате, за да увеличите обхвата на аудиторията си. Използването на множество канали помага за създаване на добре разработена стратегия, която ще ви донесе най-добри резултати.


За да ви помогнем да изградите най-подходящата за вас стратегия за дигитален маркетинг, ви предлагаме най-ефективните и работещи негови канали:

Вижте и нашите пакетни предложения за интегриран маркетинг, с които ще постигнете оптимални постижения да изгодна цена.

Кога и как да използвате различните видове маркетинг?

В зависимост от етапа, на който се намира бизнесът ви, е необходимо да използвате различни стратегии за дигитален маркетинг, за да работят те най-добре за вас.

За новите фирми, които искат да разширят обхвата на аудиторията си, рекламата на клик /SEM/, социалните медии и страницата във Facebook могат да ви помогнат бързо да привлечете нова аудитория.

След като създадете аудитория, се съсредоточете върху създаването на ценно съдържание и изграждането на лоялност към марката чрез канали като контент и имейл маркетинг. Създавайте това съдържание с оглед на SEO оптимизацията, така че сайтът ви да продължи да привлича нов органичен трафик.

Какви видове дигитален маркетинг са най-подходящи за вашия бизнес?

Изборът на най-добрата стратегия за дигитален маркетинг за вашия бизнес може да бъде труден и консултацията със специалисти ще бъде от голяма полза. Едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид, е вашата аудитория. До кого се опитвате да достигнете и къде вашата целева група търси информация?
Ако се опитвате да привлечете нишова аудитория, която знае много за отрасъла, задълбоченото и информативно съдържание ще създаде стойност и ще я привлече.
Ако се опитвате да привлечете по-млада аудитория, един от най-полезните инструменти за вас са социалните медии. Разберете кои платформи са най-популярни сред целевата ви аудитория и започнете да рекламирате там.

Започнете да виждате резултати с дигитален маркетинг

Няма един-единствен правилен отговор за изграждането на ефективна стратегия за дигитален маркетинг. Всеки бизнес има уникални нужди и аудитория. От Дигитална агенция Технокомп вземаме предвид това, когато създаваме стратегия за вашия бизнес. Целта е да постигнем бързи резултати, които ще помогнат на бизнеса ви да процъфтява.