За нас

диаграма с успешен дигитален маркетинг

За нас

Дигитална агенция Технокомп предлага решения за интегриран дигитален маркетинг. Специализирани сме в разработването на дигитални стратегии, предназначени за успешно развитие на малкия и средния бизнес.

Извършваме следните професионални услуги за дигитален маркетинг:

  • Оптимизация за търсещи машини – SEO
  • Реклама на клик в Google Ads
  • Маркетинг в социалните мрежи / SMM – Social Media Marketing/
  • Маркетинг чрез съдържание /content marketing, copywriting, e-mail marketing/
  • Абонаментни планове за създаване и поддръжка на уеб сайтове/онлайн магазини
  • Абонаментни програми за дигитално развитие и налагане на брандове
  • Изготвяне на маркетингови анализи и препоръки

За нас дигиталният маркетинг е наука за творческото въображение. Ето защо работим едновременно със знание и вдъхновение.

Нашата мисия

Дигитална агенция Технокомп предлага дигитален маркетинг основно за малките и средни фирми, защото те съставляват основният процент от бизнеса не само в България, но и по света. Наясно сме с трудностите, пред които са изправени, с техните нужди и предизвикателства. За нас няма малки клиенти, има големи цели и потенциални възможности. Търсим и предлагаме интелигентни решения за постигане на реални резултати. Нашият подход се основава на задълбочен анализ на проекта и избор на оптимален набор от канали за интегриран дигитален маркетинг.

Ние вярваме в мисленето, управлявано от данни, в силата на изграждането на марката и тестването на възможно най-много решения за нейното налагане и развитие!

Използваме работещи инструменти на дигиталния маркетинг, за да развиваме  бизнеса ви. Вие познавате бизнеса си в детайли, а ние знаем как да му спечелим печеливша позиция в дигиталния свят.

Дигиталните стратегии, които разработваме, са изцяло е съобразени с вашите бизнес идеи и цели. В крайна сметка получавате силно работеща рекламна схема: привлекателна преди всичко за вашите клиенти и разбираема за вас.

Следващата стъпка е да работите уверено и продуктивно. Сигурни сме, че няма граници!

Ако искате вашият бюджет за дигитален маркетинг да доведе до висока възвращаемост на вложените инвестиции, потърсете Дигитална агенция Технокомп, за да работим заедно за постигането на тази цел!