vector image people copywriters

Copywriting

Повишете продажбите с качествен copywriting

В днешно време дори и най-добрите продукти и услуги не могат да достигнат до потенциалните клиенти в интернет, ако не са представени по уникален и атрактивен начин, който веднага да привлече вниманието. Нашата работа, като професионални копирайтъри, е да създаваме съдържание, което е лесно четимо, интересно и нестандартно.

Цени за copywriting

По конкретен проект без абонамент– 40 лв./час
Месечен абонамент за 6 месеца /9 часа месечно/– 315 лв./месец
Месечен абонамент за 12 месеца /9 часа месечно/– 270 лв./месец
*цените за услугите са без ДДС

На клиента се предоставя отчет по часове за свършената работа по проекта/абонамента.

Предимства на Copywriting

 • увеличаване на позицията на уеб ресурса в резултатите от търсенето,
 • постоянен поток от органичен трафик,
 • увеличаване на конверсията на сайта – основният показател за неговата ефективност,
 • икономии на бюджетни средства поради намалените разходи за контекстна реклама.

Все още ли се чудиш дали да потърсиш професионални услуги за copywriting / копирайтинг? Нашата статия Имам ли нужда от услуги за копирайтинг ще ти помогне да си отговориш на въпроса.

Нашите услуги за Copywriting включват създаване на:

 • Рекламни статии
 • Постове за социални мрежи
 • Описания на продукти
 • Ревюта за продукти и услуги
 • Редактиране и оптимизация на текстове
 • Съдържание за лендинг страници на сайтове
 • Поддръжка на фирмен блог
 • Ако те интересува повече за поддръжка на блог/новини секция в твоя сайт, виж ТУК

Съдържание, оптимизирано за търсачките

съдържание за търсачки, лупа с отворени прозорци в браузер

Знаем какво е необходимо, за да създадем маркетингови послания, които грабват вниманието на аудиторията ви и дават резултати. Работим по различни проекти и сме отворени за нови възможности. Пишем интересни, информативни и завладяващи текстове, които са добре структурирани и граматически правилни. Нашият екип използва най-новите техники в копирайтинг – а, както и изпитани и работещи методи. Знаем как да интегрираме маркетинговите послания в уникално, интересно съдържание, което се забелязва от търсачките. Всеки текст, който пишем, е изпълнен със SEO техники, като например вмъкване на ключови думи, форматиране и др. Винаги търсим вдъхновение навсякъде около нас, развиваме се постоянно, научаваме по нещо ново всеки ден и се стремим да бъдем най-добрата версия на себе си.

Copywriting-ът често се отъждествява с Content marketing-а, но това е неправилно.
Към copywriting спадат създаване на текстове за страниците в сайта, описание на продукти и услуги, рекламни текстове и други, чиято цел е да провокират действие.
Content marketing-ът цели създаване на дългосрочни връзки на доверие и лоялност у клиентите, той не призовава директно към действие, а убеждава в ползите от предлаганите продукти/услуги, като оставя клиентът сам да вземе решение дали да предприеме покупка.

мъж с молив пише текст, векторно изображение на копирайтър

Особености на Copywriting:

Ключови думи

SEO copywriting – Най-важният параметър, който пряко влияе върху SEO ефективността на текста по отношение на популяризирането, е дали той съдържа правилните ключови думи. Ключовите думи са термините за търсене, с които потребителят търси подходяща информация в интернет. За дадено запитване, търсачката изготвя списък със сайтове, на които потребителят може да намери това, което му е необходимо. И ако описанието в сайта ви съдържа правилните ключови фрази, потенциалният клиент ще може да се свърже с вас. При използването им е изключително важно те да бъдат разпределени равномерно в текста, както и да съществуват в оптимално количество. Не трябва да надвишават средно 3-5% от обема на текста. В този случай търсачката ще разпознае публикувания текст като такъв, който напълно отговаря на зададената от потребителя тема и ще му покаже вашия сайт.

Ползи за читателя

Наред с наличието на оптимален брой ключови думи и фрази, правилните SEO-текстове трябва да са насочени към целевата аудитория. Интересът на читателя към публикуваните текстове се измерва с времето, което той или тя прекарват на съответната страница на уеб сайта. Ако текстът е наистина интересен и полезен, потенциалният клиент ще го проучи подробно и ще прекара доста време на страницата, на която е публикуван. На свой ред този параметър се забелязва от търсачката. Той играе ключова роля за това къде ще се появи сайтът ви в резултатите от търсенето.

жена пише текст, векторно изображение

Уникалност

Сред основните изисквания за качествен текст за продажба е неговата уникалност. Търсачките веднага обръщат внимание на този параметър, така че трябва да се постави специален акцент върху него. Съдържанието, което помествате на сайта, трябва да е изключително и да не повтаря информация, която е налична в други ресурси. Страниците с уникално съдържание ще бъдат индексирани от търсачките, а в случай на дублиране на чужда информация сайтът ще попадне под филтъра и няма да се показва в резултатите от търсенето.

Форматиране на текста

Съдържанието, публикувано на сайта, трябва да отговаря и на определени изисквания за външния му вид. Трябва да бъде ясно структурирано, логично и лесно за разбиране. Нужно е да има заглавие и подзаглавия, списъци с точки и номера, както и да бъде разделено на малки параграфи по размер. Подобен визуален дизайн на текста улеснява възприемането на информацията и не претоварва читателя. В този случай вероятността потребителят да стигне до края на текста и да не спре да чете в самото начало е доста голяма.

Грамотност

Не по-малко важен параметър на един качествен и привлекателен текст е неговата грамотност. Той трябва да не съдържа граматически, пунктуационни и стилистични грешки. В противен случай ще загубите доверието на потенциалните си клиенти и като цяло ще развалите отношението на целевата си аудитория към вашата компания.